Vinkit luonnolliseen meikkiin

Haluatko meikata mahdollisimman näkymättömästi niin, että korostat kasvojesi parhaita puolia kevyesti antamatta kuitenkaan tälläytynyttä vaikutelmaa? Tämä on täysin mahdollista. Meikki on siitä metka asia, että sitä voi sutia kasvoilleen juuri niin paljon tai vähän kuin itse haluaa, eikä mikään velvoita laittamaan meikkiä tietyllä tavalla. Tapoja meikata on yhtä paljon kuin ihmisiäkin ja se mikä sopii sinulle, ei välttämättä näyttäisi toisen yllä lainkaan hyvältä.

Tässä artikkelissa annamme vinkit siihen, kuinka voit meikata mahdollisimman näkymättömästi ehostaen kuitenkin parhaita puoliasi. Voit käyttää meikin tekemiseen vaikka Elizabeth Ardenin tuotteita tai vastaavia laadukkaita meikkituotteita makusi mukaan.

Luonnollinen arkimeikki nopeasti

  • Luonnollinen BB-voide heleyttää ihon ja peittää epäkohtia

Ihoa ei aina tarvitse tällätä useilla kerroksilla erilaisia pakkeleita, vaan joskus vähemmän on enemmän. Kokeile vaikkapa levittää ohut kerros kevyttä BB-voidetta koko kasvoille, niin huomaat kuinka ihon sävy näyttää kauniilta ja tasaiselta helposti.

  • Kevyt mineraalipuuteri kiinnittää meikkipohjan

Voit helposti kiinnittää meikkipohjan kevyellä mineraalipuuterilla, joka saa sen kestämään kauniina ja tasaisena koko päivän ajan. Voit myös halutessasi käyttää puuterin sijaan irtonaista vauvatalkkia. Kevyet kerros ei kuitenkaan saa ihoasi näyttämään liian tunkkaiselta ja laitetulta, vaan saa aikaan hyvin luonnollisen vaikutelman.

  • Ohuella kerroksella ripsiväriä korostusta silmiin

Haluatko korostaa silmäsi luonnollisella tavalla? Pelkästään ripsiväri riittää hyvin luonnollisen meikin silmämeikiksi. Valitse mahdollisimman kevyt ripsiväri pienellä harjalla. Näin saat harjattua ohuen kerroksen, joka riittää tuomaan silmiä esiin, mutta ei anna vaikutelmaa hämähäkkiripsistä.