Taustakuvia eri väreissä omaan meikkinurkkaukseen

Oletko koskaan ajatellut, kuinka paljon oman meikkinurkkauksen väri vaikuttaa meikin onnistumiseen? Rauhallinen taustaväri voi auttaa keskittymään vaativan meikin viimeisteltyyn hiomiseen, kun taas pirteä taustaväri voi inspiroida kokeilemaan rohkeasti aivan uudenlaisia meikkityylejä ja kenties jopa upeita fantasiameikkejä!

Loihdi tapeteilla sopiva tausta

Tapetit ovat oivallinen keino loihtia meikkinurkkaukseen sopiva tausta – toivoitpa sitten rauhoittavaa, inspiroivaa, modernia tai kenties romanttista tyyliä. Löydät upeita taustakuvia eri väreissä Kotitapetilta. Kotitapetti on ruotsalainen tapettien erikoiskauppa, jonka ansiosta upeat tapettivalikoimat ovat myös suomalaisten sisustajien ulottuvilla. Hyödynnä meikkinurkkauksessasi värien ikivanhaa visuaalista kieltä ja loihdi sinne toivomaasi tunnelmaa!

Tapetit meikkinurkkaukseen näppärästi pienelläkin budjetilla

Kun aika ja raha on tiukoilla, on varmasti helpottavaa kuulla, että tapetit meikkinurkkaukseen on helppo löytää kätevästi netistä hyvällä hinnalla. Uhkakuvia alati tiukentuvasta taloudesta on nyt heitelty ilmoille jo jonkin aikaa, mikä on saattanut pelottaa myös monet sisustajat lykkäämään sisustukseen liittyviä unelmiaan. Kuitenkin juuri tiukassa taloudellisessa tilanteessa kotona vietetään usein tavallista enemmän vapaa-aikaa, minkä vuoksi kodin visuaalisuuden merkitys korostuu.

Kotitapetin perustajan mottona ja suurena toiveena oli tarjota tapetteja sellaisilla hinnoilla, että jokaisessa ruotsalaisessa kodissa olisi varaa luoda kotiin kivaa sisustusta tapettien avulla. Tämän moton ja toiveen pohjalta Kotitapetti tarjoaa vielä nykyäänkin tuotteilleen hintatakuun sekä ilmaisen toimituksen.

Tiukalla budjetilla meikkinurkkausta tuunaavan kannattaa suunnitella tuunausprojekti hyvin, sillä parhaimmillaan upea tulos on mahdollista toteuttaa melko pienellä palalla tapettia. Niin sanotut tehosteseinät ovat nimittäin erittäin suosittu ja näyttävä vaihtoehto ja jos valitset tehosteseinän, tarvitsee sinun tapetoida vain nurkkauksen yksi seinä. Näin voit hieman pienemmälläkin budjetilla valita nurkkaukseesi hieman kalliimpaakin tapettia, jos jokin kallis kuosi sattuu miellyttämään kaikista eniten. Myös Kotitapetin Outlet-osasto kannattaa katsastaa, sillä sieltä voi tehdä upeita löytöjä pikkurahalla!

Kosmetiikka ja kauneus