Tee meikkihuoneestasi itsesi näköinen 

Naiset haluavat panostaa yhä enemmän itseensä ja kauneudenhoitoon. Sen vuoksi yhä useamman kodista löytyykin meikkihuone tai ainakin meikkinurkkaus. Koska siellä saatetaan viettää pitkiäkin aikoja meikkaamassa ja laittamassa hiuksia, on tärkeää, että tila on asujansa näköinen. Omaa tilaa halutaan sisustaa, sillä huoneen sisustus viestii paljon.

Esimerkiksi kauneudesta kertovat ja esteettiset, upeat taulut tuovat paljon uutta tilaan. Ne voivat jopa inspiroida sinua kokeilemaan uusia meikkityylejä tai laittamaan tukkasi eri tavalla. Ne ovat tietysti myös hyvin kauniita ja sen vuoksi taulut kuuluvatkin todella monen sisustukseen. Tämä pätee siis myös meikkihuoneen osalta. Kun puhutaan meikkihuoneesta ja kauneudesta, silloin esimerkiksi ikoniset kaunottaret, kuten Marilyn Monroe ja Audrey Hepburn, sopivat hyvin tunnelmaan. Jos fanitat kyseisiä naisia, voit ostaa kaunotarten kuvat meikkinurkkausta tai -huonetta kaunistamaan. Valinta on siis sinun, mutta pidä huoli siitä, että meikkihuone on sinun näköisesi!

Välineet ja huonekalut kunniaan

Meikkinurkkauksessa tulee tietysti olla merkkipöytä ja ergonomialtaan mukava tuoli. On tärkeää myös, että meikkipöytä on sopivan kokoinen ja kätevä. Siinä tulisi olla pöytätason lisäksi myös erillisiä laatikoita, joihin voi laittaa meikkejä, ihonhoitotuotteita ja hiustarvikkeita. Mitä enemmän näitä laatikostoja on, sitä parempi. Meikit voi nimittäin lajitella yksityiskohtaisemmin ja tarkemmin, mikäli laatikoita on tarpeeksi. Meikkipöydän peilin tulisi olla hyvän kokoinen ja peilin ympärille voi ostaa valon, jotta meikin näkee varmasti tarpeeksi hyvin sen ollessa valmis. Toki myös välineisiin, kuten meikkisiveltimiin, tulee kiinnittää huomiota. Ne voi asetella meikkipöydälle nätisti erilaisiin purkkeihin. Näin pöytä pysyy siistinä ja tarvitsemansa on helpompi löytää. Myös välineet pysyvät parempina, kun niistä pitää hyvää huolta ja niitä puhdistaa säännöllisesti asianmukaisilla aineilla.

Kosmetiikka ja kauneus