Apteekkikosmetiikka on edullista laatua

Apteekeissa myytävä kosmetiikka on tarkoitettu kaiken ikäisille henkilöille sukupuoleen katsomatta. Apteekkikosmetiikan tekijät muistavat aina, että hankkiessaan apteekista dermokosmetiikkaa asiakas maksaa aina tutkitusta ja korkeasta laadusta. Entiseen aikaan on aina uskottu, että apteekkituotteiden hinnat ovat korkeat, mutta se ei suinkaan pidä paikkaansa. Katsotaanpa muutamaa esimerkkiä apteekin tunnetusta laadusta.

YA Naturae -tuotteet

Nämä tuotteet ovat tutkittua ja edullista apteekin laatua, jossa kaikki tuotteet maksavat jopa reilusti alle 20 euroa. Kyseisellä luonnonkosmetiikkasarjalla on olemassa erittäin suuret ja tehokkaat jakelukanavat, joten hinta pystytään pitämään aina edullisena. Tuotteessa on hyödynnetty aitoa luontoa, kuten puolukansiemenöljyä, koivunmahlaa, mustaherukansiemenöljyä, mustaseljanuutetta ja ruusunmarjaöljyä. Koivunmahla elävöittää tehokkasti ihoa sisältäen tärkeitä hivenaineita, kuten magnesiumia, kalsiumia, mangaania ja kaliumia. Koivunmahla estää ja hidastaa myös monien ihosolujen ikääntymistä.

Atopik-luonnonkosmetiikka

Tämä kosmetiikka sopii herkälle iholle ja jopa pähkinäallergikoille. Pääraaka-aineet ovat suomalainen kaura ja villimustikat, jotka ovat hyvin siedettyjä, ihoa rauhoittavia ja todella antioksidanttipitoisia. Kauraa käytetään paljon herkän ihon tuotteissa, sillä kaura sisältää runsain määrin hyvää tekeviä beetaglukaaneja, joilla on ihon kutinaa hillitsevä ja ravitseva vaikutus.

Kaurauutetta ja kauraöljyä käytetään erityisesti luonnonkosmetiikassa, ja joihinkin tuotteisiin on lisätty mukaan myös tulehdusta hillitseviä rasvahappoja. Dermokosmetiikka on päivän sana luontoa ja hyvinvointia arvostavalle ja itsestään huolehtivalle henkilölle. Dermokosmetiikka valmistetaan aina hygieenisissa ja steriileissä lääketehdasolosuhteissa. Ihotautilääkärit ja tutkijat valvovat tuotteiden valmistusta, tuotantotapoja ja erilaisia laadunvarmennusmenetelmiä.

Useat dermokosmetiikkavalmisteet ovat myös erittäin suosittuja iho-ongelmien hoidossa. Dermokosmetiikan hinta-laatu-suhde on käyttäjälle tärkeä, eli kyseistä kosmetiikkaa pääsee ostamaan niin isommalla kuin pienemmälläkin budjetilla. Dermokosmetiikkavalmisteissa on tarjolla sekä päivittäiskosmetiikkaa että aivan ylellisiä luksustuotteiksi laskettavia tuotemerkkejä.

Avene

Avene-kosmetiikkatuotteet on tehty herkkää ihoa ajatellen. Kaura rauhoittaa, hoitaa ja parantaa, joten mikään ei voi olla sen parempaa apteekkikosmetiikaksi. Avene tuotetaan puhtaissa, steriileissä tuotantotiloissa, joiden siisteys ja hygieenisyys on lääketehtaiden tasoa.

Ducray

Tämä on talouttaan tarkkailevan kuluttajan suosikkisarja hiusten pesuun- ja hoitoon. Sarjan tuotteita voi käyttää vaikka päivittäin, sillä ne hoitavat hellästi, mutta tehokkaasti jokaisen ihmisen arvokasta omaisuutta, eli hiuksia ja hiuspohjaa.