Nämä meikkikikat olisit aina halunnut tietää

Meikkaaminen on ihana asia – se on taiteenlaji, jonka avulla on mahdollista korostaa omia parhaita puolia ja tuntea itsensä entistäkin kauniimmaksi. Mikäli et kuitenkaan ole kovinkaan kokenut meikkaaja, voi meikkaaminen välillä tuntua oikealta ydinfysiikalta: mitä ihmettä siinä oikein pitäisi tehdä?

Saatat yllättyä siitä, kuinka helppoa meikkaaminen voikaan olla muutaman helpon niksin ansiosta. Helpoilla kikoilla voit simppelisti korostaa kasvojesi parhaita puolia ja peittää niitä epäkohtia, joista haluat viedä huomiota toisaalle. Tässä artikkelissa jaamme 5 meikkivinkkiä, jotka jokaisen naisen tulisi tietää – näiden avulla sinäkin voit säkenöidä yhtä kirkkaasti kuin Hollywoodin kauneimmat naiset punaisella matolla, vaikka olisitkin tosiasiassa asioimassa byggmaxin käytävillä!

Nämä 5 meikkivinkkiä jokaisen naisen pitäisi tietää

  • 1. Nenäliinatempun ansiosta huulipuna pysyy aisoissa

Nainen, tunnetko jo nenäliinatempun? Jokainen huulipunaa rakastava nainen tietää, kuinka ärsyttävää elämä voi joskus olla, kun huulilla komeilee kaunis ja kirkkaan värinen huulipuna – nimittäin samainen sävy saattaa tarttua aivan kaikkialle huulten ympärillekin! Juomalasiin, paidan pääntiehen, takkiin, vierustoverin hihaan… Mikään ei voisi olla ärsyttävämpää. Tiesitkö kuitenkin, että on myös tapa käyttää upeaa huulipunaa tavalla, joka ei sottaa? Temppu on helppo: levitettyäsi huulipunaa normaalisti huulille, anna sen asettua hetki ja aseta sen jälkeen huuliesi väliin kevyesti talkkiin painettu nenäliina tai meikkiservetti ja paina huulet kevyesti yhteen – ylimääräinen puna tarttuu paperiin, ja huulillesi jää kaunis puna joka ei leviä!

  • 2. Huulikiillon avulla lisää muhkeutta huuliin

Jokainen tietää, että nykyään muodissa ovat näyttävät ja suudeltavan täyteläiset huulet. Mikäli omissasi olisi parantamisen varaa, ei peli vielä ole ollenkaan menetetty. Kun olet levittänyt huulillesi punaa, taputtele niiden keskiosaan väritöntä huulikiiltoa. Kun kimalletta on vain huulten keskellä, syntyy optinen illuusio täyteläisemmistä huulista.

  • 3. Valkoisesta rajauskynästä on moneksi

Valkoinen rajauskynä on meikkituote, jonka tulisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista – siitä on nimittäin yllättävän moneksi! Voit levittää pienen määrän valkoista kynää huultesi amorinkaarelle korostaaksesi huulia, lisätä valkoista kulmaluullesi korostaaksesi kulmakarvojasi tai rajata silmänurkkasi valkoisella luodaksesi efektin suuremmista silmistä!

  • 4. Talkki on maailman edullisin puuteri

Jos olet koskaan joutunut puuteriostoksille, tiedät, ettei kyseessä ole suinkaan edullisin meikkituote. Meillä on kuitenkin ratkaisu, jota myös lukuisat julkimot ovat hehkuttaneet julkisuudessa: tavallinen vauvatalkki! Tämä väritön tuote mukautuu minkä tahansa ihon sävyyn, on edullinen ja pitää kasvot kiillottomina koko päivän!

  • 5. Ripsiväri alaripsissä luo upean ja avaran

Liian moni nainen tekee vielä nykyäänkin sen virheen, että levittää ripsiväriä vain yläripsiin. Tämä kuitenkin saa aikaan keskeneräisen lookin. Levitä ripsiväriä myös alaripsille, niin saat meikkiisi ammattimaisen ja viimeistellyn vaikutelman ja katseeseesi avaruutta – silmiesi koko tuntuu kuin kaksinkertaistuvan alaripsille levitetyn ripsivärin vaikutuksesta!