Lainatarjousten vertailu käy helposti meikkaamisen ohessa

Kukapa olisi uskonut, että lainatarjousten vertailu voisi nykyään käydä helposti meikkaamisen ohessa? Mutta miten tämä on sitten mahdollista? Jatka lukemista, ja me kerromme sinulle!

Lainatarjousten vertailu meikkaamisen ohessa – näin se onnistuu

Meikkaamisen ohessa on yleensä haastavaa tehdä mitään muuta, sillä ripsivärin laitto tai kulmien muotoilu vaatii yleensä täyden keskittymisen sekä molemmat kädet. Lainatarjousten vertailu meikkaamisen ohessa voikin kuulostaa mahdottomalta tehtävältä, mutta tätä se ei suinkaan ole, sillä lainatarjousten vertailu hoituu kätevästi vertailukoneen teettämän kilpailutuksen kautta. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin täyttää helppo lainahakemus verkossa!

Lainatarjousten vertailu on tärkeä osa lainan hakuprosessia, sillä tällä tapaa pystyt vertaamaan useamman eri pankin ja rahoituslaitoksen korkotasoa ja lainaehtoja toisiinsa. Lainavertailu voi kuitenkin olla todella uuvuttavaa, jos lainoja aletaan vertailla toisiinsa yksitellen. Tällöin sinun tulisi lähettää niin monta lainahakemusta niin monelle eri luotonmyöntäjälle, kuin haluat saada lainatarjouksia vastaan. Lainahakemusten täyttäminen voi turhauttaa, koska niissä kysytään pääasiassa täsmälleen samat asiat.

Nykyään on kuitenkin mahdollista löytää kaikki parhaat lainatarjoukset kätevästi yhdellä lainahakemuksella! Lainojen vertailupalvelu Rahalaitos kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset samalla, kun laitat meikin valmiiksi töitä tai vaikkapa illanistujaisia varten. Luotonmyöntäjät ottavat usein lainahakemuksia käsittelyyn heti niiden saapumisen jälkeen, joten voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä!

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Lainojen vertailu kannattaa monesta eri syystä. Ensinnäkin se on lähes varma tapa säästää lainakuluissa, sillä vertailemalla lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella näet helposti, millaista korkoa eri luotonmyöntäjät ovat sinulle valmiita tarjoamaan. Oma pankki ei siis automaattisesti myönnä lainaa kaikkein edullisimmalla korolla! Jos haet lainaa ilman vakuuksia, lainojen vertailu on välttämätöntä, sillä eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä voi esiintyä merkittäviä eroja. Lainojen kilpailuttaminen tuottaa keskimäärin jopa satojen eurojen säästöä lainakuluissa lainasummasta riippuen – myös pienemmissä lainasummissa säästöt ovat edelleen useamman kympin luokkaa. Tällä rahalla voisit helposti vaikka päivittää koko meikkipussin sisällön tai hemmotella itseäsi uudella luksushuulipunalla!

Lainojen vertailu antaa myös paremman kuvan lainan todellisista kustannuksista vuositasolla. Tämä perustuu siihen, että lainojen vertailukone vertailee lainatarjousten todellisia vuosikorkoja lainan nimelliskoron sijaan, jota esimerkiksi monet luotonmyöntäjät mainostavat omissa lainatuotteissaan. Lainan todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainakustannukset – myös kertaluontoiset kulut, kuten avausmaksun, joka veloitetaan uuden lainan avaamisen yhteydessä. Näin lainan todellisen vuosikoron vertaaminen auttaa kertomaan todenmukaisesti, mikä laina on kaikkein edullisin. Lainavertailu tekee tämänkin työn puolestasi, joten voit rauhassa keskittyä täydellisen meikin luomiseen samalla, kun lainavertailu löytää sinulle edullisimman lainan.

Lainojen vertailu on ilmainen palvelu, eikä lainahakemuksen lähettäminen edellytä sinua hyväksymään lainatarjousta, jos sen korkotaso tai lainaehdot eivät vastaa odotuksiasi. Lainojen vertailu on siis täysin turvallinen ja luotettava palvelu, jonka vuoksi lainatarjousten vertailua ei tulisi koskaan jättää välistä, oli lainantarve sitten miten äkillinen tahansa. Lainavertailu löytääkin nopeimmillaan edullisimman lainan jopa vartin sisällä ja koska lainaan ei tarvitse vakuuksia tai takaajaa, lainarahat voidaan maksaa tilillesi välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Näin äkillinenkään lainantarve ei pääse yllättämään, koska lainojen vertailu on todella tehokas.