Kosmetiikan myyminen kotoa käsin voi tuoda sinulle mukavat lisätulot

Moni suosii nykyään kotoa käsin tehtäviä töitä. Internetin aikakausi on mahdollistanut jopa sellaiset työt, jotka voidaan hoitaa täysin omassa kodissa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse poistua kotisohvaasi pidemmälle tienataksesi kuukausipalkkasi! Tapoja tienata rahaa kotoa käsin on olemassa monia. Yksi on kuitenkin osoittanut olevansa ylitse muiden pitämällä pintansa jo vuosien ajan. Mikäkö? No kosmetiikan myyminen kotoa käsin tietenkin!

Naisilta naisille

Kosmetiikan myyminen yrittäjänä on helppo tapa tienata joko vähän ylimääräistä kahisevaa tai ihan täysi kuukausittainen elanto – kaikki riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis työskentelemään. Monesti kosmetiikan myynti on yrittäjälle helppoa rahaa, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin jakaa kuvastoja ja verkkokauppasi linkkiä asiakkaillesi sekä potentiaalisille uusille asiakkaille ja antaa heidän tehdä tilauksensa itse. Voit myös antaa heille kuvastoja ja linkkejä jaettavaksi omille ystävilleen. Tämän passiivisempaa tuloa et löydä, sillä tässä työn muodossa asiakkaat hoitavat itse kaiken muun paitsi itse tilaamisen!

Sanotaan kuitenkin, ettei ilmaisia lounaita ole olemassa, ja tämä sanonta pitää kutinsa tässäkin asiassa. Vaikka kosmetiikan myynnillä kotoa käsin voi käytännössä olla mahdollisuus tienata lähes loputtomasti lisätuloa, eivät asiakkaat missään nimessä ilmesty tyhjästä. Ne, jotka haluavat tienata meikkibisneksellään omaisuuden, ovat myös niitä jotka tekevät kaikista eniten töitä. Ja töitä joutuukin paiskimaan, vaikka hoitaisi kaiken kotoa käsin. Meikkien myyminen kotoa on paljon muuta kuin kuvastojen jakamista. Se on asiakkuudenhallintaa, somen päivittämistä, markkinointia ja verkostoitumista. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen meikkimyyjä maailmassa, ja juuri siksi sinun onkin panostettava täysillä siihen, että erotut joukosta ja että sinulla on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat. Mutta kuinka?

Asiakkuudenhallinta onnistuu kätevästi työkaluilla

Yritystoiminta on monen asian summa, eikä mikään yksittäinen asia saa aikaan menestyvää yritystä. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että kaikki palaset ovat kohdallaan, mutta yritystoiminta ei millään lähde käyntiin, me tiedämme, mikä on sinun yrityksesi puuttuva palanen, joka vie siut maaliin asti.

Asiakkuudenhallinta on erittäin tärkeä osa mitä tahansa yritystoimintaa, sillä sen avulls erotut joukosta. Asiakkuudenhallinnan työkalut mahdollistavat entistäkin henkilökohtaisemman asiakaskokemuksen tarjoamisen asiakkaillesi. Enää asiakkaasi ja sinun välillä ei ole kuilua, joka asiakkaan silmin näyttää pelottavalta ja pitää hän lähestymättömissään. Asiakkuudenhallinnan avulla tuot itsesi lähemmäs asiakkaitasi ja heistä tuntuu siltä, kuin olisitte parhaita kavereita. Asiakkuudenhallinnan avulla keräät asiakkaitasi sellaista dataa, joka mahdollistaa entistäkin personoidumman asiakaskokemuksen, joka taatusti jää mieleen. Asiakkuudenhallinnan avulla erotut taatusti markkinoilla joukosta ja sinkoat myyntisi varmaan nousuun. Tyytyväinen asiakas palaa kaupoille jopa 90% todennäköisemmin kuin tyytymätön. Mitä siis vielä odotat? Jos ajatuksenasi on myydä kosmetiikkaa kotoa käsin ja saada reippaasti lisätuloja, asiakkuudenhallinta on avaimesi onneen.