Apteekkikosmetiikka on monipuolista

Apteekkituotteet ovat kaikkien saatavilla, sillä apteekkituotteita myyvistä verkkokaupoista kuluttaja näkee samalla kertaa suosituimmat, ajankohtaisimmat ja myydyimmät tuotteet, kuten kaikista kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita myyvistä verkkokaupoista. Apteekin laajasta kosmetiikkavalikoimasta löytyy aina sopivat ja ajankohtaiset tuotteet niin vartalon, hiusten, hampaiden kuin ihon hoitoon. Erilaiset iho- ja hiustyypit ovat tuotteissa tarkkaan eriteltynä, joten asiakas löytää varmasti sen itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Apteekissa kuluttaja maksaa aidosta, turvallisesta tuotteesta ja tutkitusta laadusta, joten jokainen tuote on aina hintansa arvoinen. Apteekkikosmetiikasta löytyvät tuotteet jokaiselle ihotyypille ja budjetille. Apteekkishop palvelee verkossa ja useimmiten asiakas voi netissä saada tietoa tuotteista paitsi verkkosivujen niin myös apteekin oman, reaaliaikaisen live-chatin avulla.

Monipuolinen valikoima

Apteekista löytyvät tutut, hajusteettomat ihonhoitotuotteet ja erilaiset puhdistavat sekä hoitavat että kosteuttavat tuotteet kaikki samalla kertaa. Seerumit, eli kasvoöljyt ravitsevat ja hoitavat eri ihotyyppejä. Seerumeita on tarjolla myös kuivan ihon sekä vanhenevan ihon hoitoon erilaisina tehokkaina anti-age-seerumeina.

Käsien, jalkojen ja kynsien hoito

Pohjoismainen vaihteleva sää ja ilmasto sekä pitkän talven jatkunut huoneistojen lämmittäminen tuovat iholle haasteita. Kuiva iho onkin suomalaisten suurimpia ihonhoitoon liittyviä ongelmia. Kädet ja jalat saavat tehokasta apua esimerkiksi Schollin tuotteista. Tarjolla on apua myös jalkojen kovettumiin, varpaiden virheasentoihin, syyliin tai itsepintaisiin kynsisieniin. Kynsien ja käsien hoitoon on tarjolla paljon laadukkaita tuotteita, esimerkiksi suosittu kynsinauhavoide.