Apteekkikosmetiikka on tarkoin tutkittua

Korkealuokkainen ja tutkittu apteekkikosmetiikka on turvallista ja tekee jokaiselle iholle hyvää. Apteekkikosmetiikka on erikoistunut monien iho-ongelmien sekä juonteiden, ryppyjen että selkeästi havaittavien pigmenttimuutoksien korjaamiseen. Anti-age -tuotteiden säännöllisellä käytöllä jokainen voi hidastaa ihossaan tapahtuvia pieniä tai suuria muutoksia, jolloin kasvojen iho pysyy kauniina ja hehkeän näköisenä. Apteekin tuotteilla hoidettu ja ravittu iho on terve sekä luonnollisen kostea ja asiasta voi myös itse varmistua kätevän kosteusmittauksen avulla.

Ihon ikääntyminen

Ihon ikääntymisen sanotaan alkavan jo ennen 30-ikävuotta, joten säännöllinen ihonhoito ja ravitseminen kannattaa aloittaa jo nuorena. Nelikymppinen ihminen on vielä parhaassa iässä, mutta iho saattaa ohentua, kuivua ja ihon kuulas väri himmentyä. Edellä mainitut asiat johtuvat ihonalaisen rasvan määrän vähenemisestä, jolloin esimerkiksi huulien täyteläisyys hupenee näkyvästi ja iho näyttää elottomalta. Ikääntyminen voi näkyä eri ihmisillä eri lailla, mutta tehokasta apua on tarjolla kaikille.

Anti-age-tuotteet suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Anti-age-tuotteet stimuloivat ihon verenkiertoa, jotta se säilyttäisi nuorekkuutensa mahdollisimman pitkään. Moni on varmasti kuullut tehokkaasta hyaluronihaposta, joka tukee ihonhoitoa lisäämällä ihon kosteuspitoisuutta. Muistathan, että meikkituotteetkin rakastavat sileää, hyvinhoidettua ihoa.

Taikasana Hyaluronihappo

Kosmetiikan trendikkäimpiin ja tärkeimpiin tehoaineisiin kuuluu ehdottomasti hyaluronihappo. Hyaluronihapon vaikutusta ihon hyvinvointiin on maailmalla tutkittu laajalti. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Hyaluronihappoa on jokaisen henkilön ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee ikääntyessä aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.